Cortenstalen hekwerk: Tuinafscheiding van topkwaliteit

Tuinafscheiding van topkwaliteit

Een cortenstalen hekwerk is robuust, stijlvol en uitermate duurzaam. Het is een prachtige keuze die verschillende bijzondere eigenschappen bij elkaar brengt. Cortenstaal is zeer geschikt voor toepassing in hekwerken, aangevuld met een cortenstalen poort. Ook zijn ze te gebruiken als border.

Zoekt u naar een stijlvolle keuze voor de tuinafscheiding, bijvoorbeeld in lijn met een brievenbus van cortenstaal? Wij zorgen in-huis voor de productie van de hekwerken, zodat we daarin allerlei mogelijkheden kunnen bieden. U kunt rekenen op maatwerk door ervaren specialisten, waardoor we u goed kunnen adviseren over wat er mogelijk is.

EIGEN PRODUCTIE: HOOGWAARDIGE HEKWERKEN

We zorgen er met de eigen productie van hoogwaardige hekwerken voor dat we u daarover goed kunnen adviseren. We kennen de materialen waarmee we werken. Bovendien kunnen we u voorbeelden laten zien van bijvoorbeeld een klassiek hekwerk, net als een meer modern hekwerk.

Binnen het cortenstaal hekwerk heeft u wat dat betreft verschillende mogelijkheden. We stemmen het hekwerk af op uw specifieke wensen en de rest van de uitstraling van de tuin. Of we gaan uit van een voorbeeld dat u elders heeft gezien, zodat u goed weet wat u van ons kunt verwachten.

HEKWERK EN BORDERS IN CORTENSTAAL

Gebruik maken van een hekwerk of border in cortenstaal? Een mooie keuze voor in de tuin, die we u kunnen laten zien en waar we u natuurlijk meer over kunnen vertellen. Breng een stijlvolle tuinafscheiding aan, die bijvoorbeeld goed past bij de brievenbus die u heeft staan.
Meer weten over onze hekwerken van cortenstaal of benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

DEEL DEZE PAGINA VIA