Onopvallende & degelijke poortautomatisering

De draaiende poorten van Alma

Iedereen wil een veilige omgeving maken om indringers buiten te sluiten en geliefde zaken te beschermen. De veiligheid van de kinderen, de huisdieren, het terrein of het bedrijfspand is belangrijk. In dit geval kunt u kiezen voor de draaiende poorten. Al dan niet geautomatiseerd of gecombineerd met een bijpassend hekwerk kunt u op een stijlvolle manier uw terrein afbakenen.

De draaiende poorten kunnen als een toegang dienen voor het pand, de tuin of het terrein. Hierbij kunt u kiezen voor een enkele of een dubbele poort. Eveneens is het van belang of de poort naar binnen of naar buiten moet draaien. Deze draaiende poorten kunnen 180 graden draaien en ze zijn veilig en robuust. Ook kunnen ze gemakkelijk open en dicht. Van een simpel looppoortje tot een enorme dubbele poort voor het terrein of de garage, alles kan als een draaipoort worden uitgevoerd. Vooral voor de zwaardere poorten wordt het gebruiksgemak hoger door deze te automatiseren en ze elektrisch te bedienen.

AUTOMATISCH DRAAIENDE POORTEN

Een elektrische poort zorgt voor een optimaal comfort. Met de afstandsbediening kunt u de poort bedienen. U hoeft hiervoor niet meer naar buiten te gaan of uw auto te verlaten. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig. Vooral voor de dubbele draaipoorten is deze automatisering aan te raden. Wij leveren onze poorten met de automatisering van ROGER Technology en van CAME Cancelli. Beide bedrijven zijn een begrip op het gebied van het automatiseren van poorten.

OVERAL EN VOOR IEDEREEN DE JUISTE POORT

De draaiende poorten passen bij elke omgeving en worden naar uw wensen gemaakt. Welke vorm, stijl, kleur of uitvoering u ook wenst, wij maken het mogelijk. Tevens zorgen wij voor de vakkundige plaatsing van onze poorten. Ook zijn onze poorten onderhoudsvrij en gemakkelijk in het gebruik. Bovendien hebben we uitstekende voorwaarden en service. Bescherm uw terrein met de unieke draaiende poorten van Alma Hekwerken, uw professionele smederij uit Swalmen. Als voor u het gebruiksgemak, de veiligheid en de schoonheid belangrijk zijn, vindt u bij ons vast en zeker de juiste poort!

DEEL DEZE PAGINA VIA