poorten-limburgAlma's Poorten Roermond: Gelegen in Swalmen, net boven Roermond, vindt u onze werkplaats waar wij alle soorten poorten vervaardigen waarop poortautomatisering kan worden toegepast en welke wij overal in Nederland, Belgie en Duitsland bij u komen installeren. Eerdere artikelen behandelden onze poortautomatisering van o.a. Came Cancelli en Roger

 

Uw eigen exclusieve sierpoort in Roermond:

ALMA vervaardigt en levert uw sierpoorten op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor:


Poorten & weetjes

Tot in de middeleeuwen hadden poorten een belangrijke rol in de verdediging van een huis, vesting of stad. "Poorters" waren in die tijd burgers die zich het recht verworven hadden binnen de poorten van een stad te wonen. De gehele burgerij van een stad werd dan ook wel 'poorterij' genoemd. Na de middeleeuwen werden de meeste stadsmuren verwijderd en tegenwoordig hebben poorten vooral een decoratieve of symbolische functie (naast het bieden van privacy). 

 

Uw poort, uw stijl

Uw poort is in grote mate bepalend voor de eerst indruk die mensen opdoen. U wilt natuurlijk dat deze boven alles representatief is. Voor de totstandkoming van uw poort-ontwerp beoordelen wij daarom uw plannen en de situatie ter plaatse zorgvuldig en nemen uw bestaande situatie als uitgangspunt. We begeleiden u met jarenlange ervaring zodat u in staat gesteld wordt de juiste bijpassende poort-elementen te kiezen. 
Het combineren van moderne en klassieke stijlen is tegenwoordig erg populair en het effect kan zeer fraai zijn. Hierin schuilt ook een gevaar. Immers, de schoonheid van het combineren van stijlen zit 'm meestal in de nuance! En juist een genuanceerd keuze maken kan lastig zijn vanaf papier, foto of tekening. Wij komen graag kijken, vragen en luisteren om u optimaal te informeren over de mogelijke oplossingen! 

Maak vrijblijvend een afspraak met ons

FaLang translation system by Faboba

RijkswegNoord 48a | 6071 KW Swalmen

T: 0475-50 46 90

imonkeys seo webdesign li