automatisering 01Iedereen wil een veilige omgeving maken om indringers buiten te sluiten en geliefde zaken te beschermen. De veiligheid van de kinderen, de huisdieren, het terrein of het bedrijfspand is belangrijk. In dit geval kunt u kiezen voor de draaiende poorten. Al dan niet geautomatiseerd of gecombineerd met een bijpassend hekwerk kunt u op een stijlvolle manier uw terrein afbakenen.
  

cortenstalen poortHet cortenstaal, of ook wel het COR-TEN staal genoemd, bestaat uit een legering van ijzer met silicium, nikkel, fosfor, koper en chroom. Het is een zeer sterke soort van metaal, waarvan de roestbruine kleur het meeste opvalt. Cortenstalen hekwerken en poorten zijn een sieraad in iedere omgeving en verdienen daarom uw aandacht.
  

schoorsteenonderhoudWelke rol speelt uw schoorsteenonderhoud ten aanzien van een veilige en gezonde woonomgeving? Kan goed en degelijk schoorsteenonderhoud behalve aan warmte in uw huis, ook bijdragen aan veiligheid en gezonde lucht? We weten allemaal dat schoorsteenvegen een essentieel onderdeel van het schoorsteenonderhoud is. Daarnaast draagt een schoorsteenkap bij aan het schoorsteenonderhoud door het bovenste deel van uw schoorsteen te beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. Een vonkenvanger beschermt tenslotte de omgeving tegen wat uw schoorsteen de lucht in blaast. Een goede conditie van uw schoorsteen bevordert de veiligheid en het comfort van uw woning, maar ook een gezond leefklimaat.
  

Historische Poorten: de Helpoort te MaastrichtNiet alleen in Gelderland maar ook in ons mooie Limburg vinden we historische poorten. Als specialist van sierpoorten willen we met u ook graag de weetjes over de mooiste historische poorten in de Limburgse geschiedenis delen. Misschien levert het zelfs inspiratie voor een poort bij u thuis? Als onderdeel van de stadsmuur vormde de stadspoort met bijbehorende toren de doorgang tot de stad. De steden Maastricht, Roermond en Valkenburg hebben een rijke historie als vestingsteden. Helaas zijn er in Roermond geen resten van de vroegere stadspoorten bewaard gebleven, maar in Maastricht en Valkenburg gelukkig wel.

balustrade lrEen balkonhekwerk wordt ook vaak een balustrade genoemd. Zoals de naam al aangeeft vormt dit hekwerk de omranding van het balkon of het dakterras. Omdat balustrades vooral als bescherming worden geplaatst moeten ze stevig zijn en uiteraard goed aangebracht zijn. Gemaakt van verschillende materialen en uitgevoerd in diverse stijlen, is een balustrade ook een blikvanger voor uw woonomgeving.

poorten gelderland sabelspoort arnhemGelderland kent een groot aantal historische poorten. Omdat we niet altijd over onze eigen poorten willen schrijven, deze maand een stukje over poorten in Gelderland welke u en ons de inspiratie kunnen bezorgen voor een succesvol ontworpen poort op uw eigen perceel. De oorspronkelijke stadspoorten vormden eens dus de toegang tot (bekende) Gelderse (vesting)steden. Uit het oogpunt van verdediging werden er vroeger muren om de steden gebouwd en werden daarin toegangspoorten aangebracht. Deze stadspoorten konden ’s nachts en bij gevaar afgesloten worden.

mooiste-poorten-nederland.jpgPrivacy is erg belangrijk voor de meeste mensen. Evenzo van belang echter is de veiligheid van kinderen en huisdieren. Door het plaatsen van een goede poort kun je deze factoren onder controle houden. Maar waarom zou je functie en uiterlijk niet met elkaar verbinden? M.a.w. Zijn de mooiste poorten van Nederland ook de beste!?

Alma Hekwerk vervaardigt, levert en monteert ook automatische stormluiken.
Recentelijk plaatsten we deze met hout ingelegde stalen luikdelen voorzien van een automatische besturing op tijdschakeling en op afstand bestuurbaar via een beveiligde home-automation applicatie.

modern balkonhekwerk staal en draad

Het modern balkonhekwerk kenmerkt zich vaak door de minimalistische vormgeving met romeinse en of kubistische invloeden. Vast staat dat uw keuze voor een modern of klassiek balkonhekwerk van grote invloed zal zijn op de uitstraling van uw woning of entree. Immers, uw modern balkonhekwerk is een eye-cather. Het vraagt om degelijke en stijlvolle keuzes als het gaat om de te gebruiken materialen en - vanzelfsprekend - een nette en deskundige afwerking.

Ongeacht of u nu kiest voor een modern of klassiek balkonhekwerk; het spreekt voor zich dat uw keuze van grote invloed zal zijn op de uitstraling van uw woning of entree. Immers, uw klassiek balkonhekwerk is een eye-cather. Het vraagt om een keuze van degelijke en stijlvolle materialen met een nette en deskundige afwerking.

Natuurlijk bepaalt uw keuze in grote mate de prijs die u voor uw klassiek balkonhekwerk betaalt: Een houten balkonhekwerk is goedkoper dan een van staal of gietijzer. De materiaalkeuze waarmee uw klassieke balustrade vervaardigd zal worden, heeft natuurlijk ook effect op de levensduur van uw balkonhekwerk.

poort hekwerk reinigenVerzinkt staal dat is gepoedercoated door Alma Hekwerk heeft een lange levensduur. Maar is er dan helemaal geen onderhoud in de vorm van bijvoorbeeld periodieke reiniging nodig? Jawel! Vanzelfsprekend zijn er omstandigheden waaronder producten vervaardigd uit gepoedercoated staat nauwelijks te lijden hebben. In de regel echter, zorgt periodieke reiniging voor een nóg langere een levensduur. 

Gepoedercoated staal komen we - behalve in uw poort of hekwerk - tegen in uiteenlopende producten: raamprofielen, kachels & haarden, balkonhekken, radiatoren, witgoed, profielen, gevelpanelen en diverse auto-onderdelen. Voor allen geldt dat periodieke reiniging de levensduur verlengt, maar ook gelden voor allemaal andere omstandigheden welke invloed hebben op de noodzaak tot onderhoud!

balkon-hekwerk-weertDeze maand uit ons portfolio: Alma heeft een klassiek balkonhekwerk geplaatst in Weert en een in Venlo gerealiseerde houten poort. Bij een balkonhekwerk gaat het er nog meer om de juiste snaar te raken m.b.t. de vormgeving. Zó doet Alma dat:

houten-poort-venloIn ons artikel van vorige maand hielpen we u aan tips voor de keuze van uw poort of hekwerk. Deze maand informeren wij u graag over een recent gerealiseerde houten poort in Venlo en klassiek balkonhekwerk in Weert.

balkonhekwerkVorige maand schreven we over geleverd werk. Zo realiseerden we een modern hekwerk in Venlo en een klassieke poort in Weert, beide automatische poorten. Deze maand informeren we u graag over de keuze van uw poort- en/of hekwerkstijl. Hoe maakt u de juiste keuze?

klassieke poort weertIn ons artikel van vorige maand zetten wij onze levering van poorten in limburg en overig Zuid-Oost Nederland uiteen. Deze maand willen we u graag informeren over onze recent gerealiseerde projecten: een poort in Weert en een modern hekwerk in Venlo.

modern hekwerk venloRecentelijk vervaardigde en plaatste Alma een handgemaakte klassieke sierpoort in Weert. Daarnaast plaatsten we afgelopen maand o.a. ook een modern hekwerk bij een klant in Venlo.

poorten-limburgAlma's Poorten Roermond: Gelegen in Swalmen, net boven Roermond, vindt u onze werkplaats waar wij alle soorten poorten vervaardigen waarop poortautomatisering kan worden toegepast en welke wij overal in Nederland, Belgie en Duitsland bij u komen installeren. Eerdere artikelen behandelden onze poortautomatisering van o.a. Came Cancelli en Roger

logo_cameOok voor een automatische poort van CAME Cancelli Automatici bent u bij ALMA aan het goede adres. Wij leveren daarnaast ook hekwerken, poorten en/of automatische deuren met Roger Technology Poortautomatisering.

logo-rogerALMA is leverancier van ROGER Technology Poortautomatisering (Klik hier voor meer informatie over CAME Cancelli Automatici poortautomatisering).

aanpassingen-websiteZoals u ongetwijfeld hebt ontdekt, is onze website enigszins aangepast. Om u beter en vaker te kunnen informeren over onze producten en diensten en om u van nuttige onderhoudstips te voorzien, hebben wij onze nieuws-sectie volledig herzien.

Alma Hekwerk v.o.f. is statutair gevestigd te Swalmen en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 13034759. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

Alma Hekwerk v.o.f. garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens. Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS
In het kader van onze dienstverlening, legt Alma Hekwerk v.o.f. uitsluitend wanneer u contact opneemt, de volgende gegevens vast: naam, adres, telefoonnummer, IP-adres en e-mailadres.
Alma Hekwerk v.o.f. gebruikt deze gegevens uitsluitend om contact met u op te nemen als u daar om verzoekt en wanneer dit nodig is voor correcte uitvoering van de tussen u en Alma Hekwerk v.o.f. afgesloten overeenkomst. Hierbij tracht Alma Hekwerk v.o.f. rekening te houden met uw voorkeuren.

DELEN MET DERDEN
Alma Hekwerk v.o.f. verstrekt uw persoonsgegevens alléen aan derden indien dit nodig is voor correcte uitvoering van de tussen u en Alma Hekwerk v.o.f. afgesloten overeenkomst en u daarvoor uitdrukkelijke toestemming hebt verleend of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

BEWAARTERMIJN
Wij bewaren uw persoonsgegevens op een (beveiligde) Secure Server en bewaren deze niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor ze zijn verzameld met een maximum van 12 maanden, tenzij de overeenkomst voortduurt danwel u aangeeft dat de gegevens vernietigd moeten worden. Indien geen overeenkomst wordt aangegaan tussen u en Alma Hekwerk v.o.f. worden de persoonsgegevens niet langer dan een jaar bewaard. Wilt u dat wij uw gegevens eerder verwijderen? Stuur ons dan een e-mail!

PRIVACYBELEID ANDERE WEBSITES
Op Alma Hekwerk v.o.f. zijn links opgenomen naar andere websites welke geen eigendom zijn van Alma Hekwerk v.o.f.. Alma Hekwerk v.o.f. is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

WIJZIGINGEN
Alma Hekwerk v.o.f. behoudt te allen tijde het recht haar privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk hier daarom regelmatig ons privacybeleid.

RECHT OP INZAGE, CORRECTIE OF VERWIJDERING
U hebt het recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren.

BEVEILIGING
Alma Hekwerk v.o.f. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Alma Hekwerk v.o.f. maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Alma Hekwerk v.o.f. verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op.

COOKIES
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat een website via de browser opslaat op uw harde schrijf. In een cookie zit informatie opgeslagen. Bijvoorbeeld om te onthouden welke artikelen u in het winkelmandje van een webshop heeft geplaatst.

> WAAROM GEBRUIKEN WIJ COOKIES?
Alma Hekwerk v.o.f. gebruikt uitsluitend cookies voor geanonimiseerde bezoekstatistieken teneinde de website te verbeteren en het gebruik gemakkelijker te maken.

> WELKE COOKIES GEBRUIKEN WIJ?
Op deze website maken we uitsluitend gebruik van functionele (sessie-)cookies.
De cookies die wij gebruiken staan hieronder beschreven.

> COOKIES VAN GOOGLE ANALYTICS
Via onze website worden cookies geplaatst door Google, als deel van de ‘Analytics-dienst’. Wij gebruiken deze dienst om bezoekersgedrag bij te houden en om geanonimiseerde informatie te vergaren over hoe bezoekers onze website gebruiken. Op basis daarvan kunnen we de website vervolgens verbeteren. Het gaat dus niet om het onthouden van persoonsgegevens, maar om het registreren van de meest voorkomende voorkeuren van het website-bezoek.

Om uw anonimiteit te garanderen hebben we bovendien het volgende gedaan:
We hebben verwerkersovereenkomst gesloten met Google Inc. Deze overeenkomst wordt aangeboden als onderdeel van hun Analytics-dienst;
We hebben het laatste octet van uw IP adres gemaskeerd;
We hebben het delen van gegevens binnen de Analytics dienst uitgezet;
We maken niet gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Analytics-cookies.
De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw geanonimiseerde IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. Bovendien heeft Alma Hekwerk v.o.f. uw IP gegevens geanonimiseerd door het laatste segment van uw IP adres op nul (0) te zetten.

U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Het uitschakelen van cookies zal uw bezoekerservaring van de site van Alma Hekwerk v.o.f. in het geheel niet beïnvloeden. Wanneer u cookies niet uitschakelt geeft u – door gebruik te maken van deze website – toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hierboven omschreven.

> INSCHAKELEN, UITSCHAKELEN & VERWIJDEREN VAN COOKIES
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.
Meer informatie over cookies vindt u op de websites van Cookierecht en van de Consumentenbond.

FaLang translation system by Faboba

RijkswegNoord 48a | 6071 KW Swalmen

T: 0475-50 46 90

imonkeys seo webdesign li