balkonhekwerkVorige maand schreven we over geleverd werk. Zo realiseerden we een modern hekwerk in Venlo en een klassieke poort in Weert, beide automatische poorten. Deze maand informeren we u graag over de keuze van uw poort- en/of hekwerkstijl. Hoe maakt u de juiste keuze?

 


VAN BALKONHEKWERK TOT MODERNE POORT: UW OMGEVING GEEFT ZELF AAN WELKE STIJL HAAR RECHT ZAL DOEN

Natuurlijk maken we bij ALMA precies wat u wilt en kunt u tot op detailniveau eigenlijk elke punt of krul zelf bepalen. Meestal heeft u zelf ook al een bepaald beeld van hoe uw poort of hekwerk er uit moet komen te zien. Maar toch is het eigenlijk de omgeving die voor u bepaalt welke stijl poort of hekwerk daar nu eigenlijk het best op haar plaats is.
Typische stijlelementen in de omgeving waar bijv. uw moderne poort geplaatst moet worden, vertellen u eigenlijk het meest over welke stijl de beste keuze zal zijn. Zo vertelt het reeds bestaande hekwerk u veel over de beste keuze m.b.t. uw poort, maar ook de architectuur van het gebouw erachter, de stijl waarin de tuin is aangelegd en zelfs de bomen eromheen.
Binnen is het bij de keuze van een balustrade vaak iets gemakkelijker. U heeft ongetwijfeld een uitgesproken voorkeur voor één stijl als het gaat om de inrichting van uw woning. De keuze van een passend balkonhekwerk ligt dan ook al snel óf in een moderne óf klassieke categorie.Meestal is het goed om verschillende mensen te laten kijken en vragen wat en hoe zij e.e.a. zien. Zij zullen uw idee bevestigen óf misschien uw aandacht (opnieuw) vestigen op details waar u in de loop der tijd overheen bent gaan kijken. Ook de mensen van ALMA kunnen u hier vrijblijvend in bijstaan.


VRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK AAN

FaLang translation system by Faboba

RijkswegNoord 48a | 6071 KW Swalmen

T: 0475-50 46 90

imonkeys seo webdesign li