Klassieke poorten maken altijd indruk

Een stalen poort en sierlijke afsluiting

Een stalen poort is een prachtige keuze. Als entree naar de tuin, voor de oprit of om de achteringang sierlijk vorm te geven. Uiteraard heeft u de keuze uit een aantal klassieke hekwerken, net als moderne varianten daarop.

Een poort van staal is een hoogwaardige keuze voor een tuinpoort. Van niets minder dan de beste kwaliteit, zodat u daar jaren met veel plezier gebruik van kunt maken. Mooie poorten voor scherpe prijzen. Een voordelige keuze voor metalen poorten van de hoogst mogelijke kwaliteit, waarmee u de tuin de uitstraling geeft die deze verdient.

Een moderne of klassieke poort?

Stalen poorten zijn er in allerlei soorten en maten. Sterker nog, dankzij een poort op maat kunt u daar gebruik van maken op de manier die u voor ogen heeft. Ontdek bijvoorbeeld onze klassieke poorten. Een prachtige keuze, waarvoor we natuurlijk gebruik maken van moderne laksystemen. Daarmee werken we het hekwerk tot in de puntjes af, om daar op een duurzame manier gebruik van te kunnen maken. We zullen de poort als volbad verzinken, poedercoaten en volledig met de hand vervaardigen. Zoekt u aan de andere kant een moderne stalen poort? Het geeft de tuinpoort een heel andere uitstraling, zodat u daar meerdere kanten mee op kunt. We denken graag met u mee over de mooie poorten die er beschikbaar zijn, bijvoorbeeld in lijn met de rest van het tuinontwerp zoals u dat gebruikt..

DEEL DEZE PAGINA VIA