POORTEN EN TOEGANG

Uw entree verfraaien

POORTEN

Alma ontwerpt en vervaardigt uw klassieke of moderne sierpoort in elke denkbare combinatie, conform uw wensen.

Of u nu een open of gesloten poort wenst. Een poort met gelaagd glas, geperforeerde plaat of RVS. Met een hoge privacy of een open uitstraling. Bijna alles is mogelijk!

DIRECT CONTACT

Klassieke poorten

Elegant met een warme uitstraling!

Uw klassieke poort levert een flinke bijdrage aan die soms allesbepalende eerste indruk! Poorten van ALMA hebben een hoge esthetische waarde en maken toch gebruik van de hoogwaardige hedendaagse laksystemen.
BEKIJK PROJECTEN

Moderne poorten

strak en functioneel!

Wij ontwerpen uw moderne poort of ondersteunen u bij de realisatie van uw eigen ontwerp. We houden daarbij rekening met alle denkbare factoren en mogelijkheden.
BEKIJK PROJECTEN

Poortautomatisering

Wij leveren topkwaliteit!

Wij realiseren uw poortautomatisering van o.a. Came Cancelli en Roger Technology. Behalve voor automatische poorten leveren en installeren wij ook uw garagepoortaandrijving, slagbomen, parkeerbeveiliging en rampalen.
BEKIJK PROJECTEN

Dichte poorten

Exclusief handgemaakt voor u!

Dichte poorten van ALMA bieden meer privacy en worden vervaardigd uit duurzame materialen. Alma realiseert uw eigen ontwerp dichte sierpoort en voorziet deze desgewenst van poortautomatisering en toegangscontrole.
BEKIJK PROJECTEN

Houten poorten

Exclusief handgemaakt voor u!

Met een houten poort combineert u warme uitstraling met hoge privacy in zowel moderne als klassieke poorten. Omdat wij het hout inleggen in een stalen frame heeft u geen zorgen over het bij houten poorten bekende scheeftrekken.
BEKIJK PROJECTEN

”Mooie materialen, degelijke oplossingen, vriendelijke behandeling, eerlijke antwoorden en een redelijke prijs.
Ja, ik vind het allemaal helemaal prima bij Alma! ”

Ralph Vreeman

DEEL DEZE PAGINA VIA