SIERHEKWERKEN

handgemaakt

HEKWERKEN MET STIJL

Voor moderne sierhekwerken bent u bij Alma aan het goede adres. Wij vervaardigen degelijke hekwerken, desgewenst voorzien van poortautomatisering en toegangscontrole.

Bezoek ons atelier. Wij laten u graag zien hoever wij voor u gaan.

DIRECT CONTACT

Klassieke hekwerken

Exclusief handgemaakt voor u!

Uw klassiek hekwerk van ALMA wordt in eigen huis vervaardigd. Ieder gewenst model, punt, krul of ander ornament wordt samen met u bepaald en samengevoegd tot een harmonieus geheel.
BEKIJK PROJECTEN

Moderne hekwerken

Strakheid & Elegantie gecombineerd!

Ook voor een modern hekwerk bent u bij Alma hekwerken aan het goede adres! Samen met u stellen wij de juiste combinatie samen van strakheid en elegantie, zonder concessies te doen in kwaliteit.
BEKIJK PROJECTEN

Dichte hekwerken

Door u of door ons ontworpen!

Wij ontwikkelen graag uw door uzelf of door ons ontworpen dichte hekwerk. Deze worden in eigen huis volledig naar uw wens vervaardigd. Wij gaan dus niet uit van bestaande modellijnen.
BEKIJK PROJECTEN

Balkonhekwerk

Exclusief handgemaakt voor u!

Uw balkonhekwerk heeft behalve als eye-catcher ook een belangrijke veiligheidsfunctie. Alma ontwerpt en vervaardigt uw balkonhekwerk in harmonie met de inrichting van uw kantoor of woning en uitsluitend uit duurzame materialen.
BEKIJK PROJECTEN

”Alma wordt gevormd door een team van gezellige kerels met een ijzersterke opvatting over kwaliteit én vormgeving. Onze geschiedenis gaat terug tot 2012. Steeds opnieuw komen ze met originele ideeën en degelijke kwaliteit.”

Guido Broens (Ten Ake Hoveniers & Bestrating)

DEEL DEZE PAGINA VIA