ALMA HEKWERKEN LEVERT AL 25 JAAR EXCLUSIEF AMBACHT

Vakmanschap en ijzeren discipline

Alma Hekwerken is een dynamische smederij gespecialiseerd in het vervaardigen van exclusieve, handgemaakte sierhekwerken en sierpoorten.

Mike Schaaf en Maurice Boots stichtten ALMA hekwerken in 1994 en ontwerpen en vervaardigen sindsdien alle soorten klassieke en moderne poorten en hekwerken. Inmiddels bedienen ze al 25 jaar kleine en grote klanten naar volle tevredenheid.

Groei & Verhuizing

In 2019 hebben de mannen afscheid genomen van hun kantoor en werkplaats aan de Rijksweg Noord om een groter pand te betrekken aan de Tolhuisweg 6, eveneens te Swalmen. Hier kan ALMA zich verder specialiseren in vakmanschap en haar dienstverlening uitbreiden.

Het nieuwe pand biedt het bedrijfsoppervlak dat nodig is voor alle denkbare bewerkingen en behandelingen. De extra ruimtes aan de andere zijde van het pand bieden de mannen van ALMA bovendien extra mogelijkheden t.a.v. de ontvangst van klanten.
 
U bent van harte welkom!

Mike, Maurice, Erik, Peter & Raymond

“Alma Hekwerken heeft voor het Anky Education Center in Erp de toegangspoort geleverd, welke van alle gemakken is voorzien. Na het openen van de toegangspoort via een handzender, codeklavier of simpelweg via de mobiele telefoon, sluit de poort na een bepaalde tijd automatisch. Zo is de veiligheid van de paarden op het terrein gewaarborgd.”

Anky van Grunsven

bekijk project

DEEL DEZE PAGINA VIA